به گزارش پژواک لرستان، احمد مرادپور در دیدار با نمایندگان فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بانوان در امدادرسانی و کمک به حوادث سیل اخیر نقش پررنگی داشتند.
وی با بیان اینکه در لرستان سیل را داشتیم، افزود: طی سیل اخیر دبی رودخانه کشکان به ۵۶۰۰ مترمکعب بر ثانیه رسید و خوشبختانه با پیش بینی هایی که از قبل شده بود تلفات جانی نداشتیم.
مرادپور خاطرنشان کرد: خروجی آب های استان از سمت شهرستان پلدختر است و بیشترین آبگرفتگی را در این منطقه داشتیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه ۸۱۶ روستا تحت تاثیر سیل قرار گرفتند، ادامه داد: هم اکنون نیز راه ارتباطی ۱۶۶ روستا برقرار نشده و مسیرهای ایجادی نیز موقت بوده که برای امدادرسانی ایجاد شده اند.
وی بیان کرد: دولت، نظامیان و مردم به خوبی پای کار بوده اند و با این تفادوت که دولت مطلقا هیچ گونه تبلیغی نداشته در صورتی که مدیریت کلی را به عهده داشته است.
مرادپور با بیان اینکه استاندار ساعات زیادی را در شبانه روز به بازدید میدانی از مناطق سیل زده می پردازد، گفت: همگی کاملا درگیر بودیم اما تبلیغ صفر بود.
معاون استاندار لرستان با اشاره به قطعی راه های ارتباطی در جریان این سیل تصریح کرد: وزارت راه تقسیم کار کرده و در حال پیگیری این موضوع است.
وی خاطرنشان کرد: تنها بنیاد مسکن ۸۰ کمپرسی به مناطق سیل زده آورده و شهرداری ها ۲۰۰ دستگاه خودرد وارد کرده اند.
مرادپور با بیان اینکه میزان خسارات سیل اخیر ۳٫۷ میلیارد تومان برآورد شده اما بیشتر از این مقدار است، گفت: ۸۰ درصد لرستان کوهستانی بوده و با اندک بارانی سیلی به راه می افتد و سریعا زیرساخت ها را از بین می برد و خوزستان مورد تهدید قرار می گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان افزود: به خاطر خوزستان هم که شده باید فکری برای لرستان کرد.
وی میزان آب ورودی سایر استان ها به لرستان را ۴ میلیارد مترکعب عنوان کرد و ادامه داد: همچنین ۸ میلیارد مترمکعب تولید استان است که باید بین ۵ تا ۱۱ درصد از ورودی و ۴۰ درصد آب های تولید داخل در اختیار خود استان قرار گیرد؛ این آمار برای استان حدود ۵ میلیارد مترمکعب می شود و این در حالی است که ما کلا ۲۰۰ میلیون مترمکعب سهم داریم.
مرادپور با اشاره به اینکه بحث آبخیزداری در لرستان حدود ۲۷ سال بوده که تعطیل است، اضافه کرد: این دره ها باید با آبخیزداری و آبخوان داری در مقابل سیل ایمن شوند و از مسئولان درخواست داریم که استان را در مباحث آبخیزداری و تخصیص آب کمک کنند.
معاون استاندار لرستان با بیان اینکه ساخت ۱۰ سد در استان شروع شده که به لحاظ فنی نمی توان به آنها سد گفت به اسکان سیل زده ها اشاره کرد و افزود: هم اکنون ۳۶۰۰ خانه پلدختر غیرقابل استفاده هستند و چادر و کانکس نیز پاسخگو نیست.
وی خاطرنشان کرد: ساخت ۱۰ تا ۲۰ هزار خانه کار امروز و فردا نیست.
انتهای پیام