×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۲ دی - ۱۴۰۳  
true
true
روند افزایشی طلاق در خرم‌آباد/بی‌ثباتی بازار و روزمرگی در شهرداری

فرماندار مرکز لرستان روند افزایشی طلاق، اجرای کند پروژه‌ها، بی‌ثباتی در بازار، روزمرگی در شهرداری و … را از مشکلات شهرستان خرم‌آباد عنوان کرد.

به گزارش پژواک لرستان، اسد عبدالهی شامگاه یکشنبه در شورای اداری لرستان با بیان اینکه یک سوم جمعیت استان در شهرستان خرم آباد است، اظهار داشت: غیر از خرم آباد، چهار شهر، چهار بخش و ۱۷ دهستان و ۶۳۲ روستا در شهرستان خرم آباد وجود دارد.

اجرای ۳۰۰ پروژه در خرم‌آباد

وی با بیان اینکه حدود ۷۰ درصد جاذبه های لرستان در خرم آباد قرار دارند، عنوان کرد: امسال ۱۴۰ میلیارد تومان از اعتبارات استانی، نفت و گاز و توازن غیر از اعتبارات سیلاب، توازن منطقه ای، پروژه های ملی و جرائم رانندگی برای شهرستان خرم آباد در نظر گرفته شده است.

فرماندار مرکز لرستان با بیان اینکه حدود ۲۱.۲ درصد اعتبارات سالجاری استان در اختیار شهرستان خرم آباد قرار گرفته است، افزود: این میزان نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد رشد داشته و حدود ۳۰۰ پروژه قرار است که در شهرستان خرم آباد اجرا شود.

خسارت فراوان سیلاب به مرکز لرستان

عبدالهی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات شهرستان خرم آباد اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات اصلی شهرستان خرم آباد کمبود نیروی انسانی در فرمانداری و بخشداری های چهارگانه آن است.

وی با اشاره به خسارت های سیلاب در این شهرستان، عنوان کرد: در سیل اخیر ۳۵ روستای شهرستان دچار رانش زمین شدند.

فرماندار مرکز لرستان با بیان اینکه بسیاری از زیرساخت های شهرستان از بین رفته است، گفت: خسارت به خودروها، لوازم خانه ها، فوت دو نفر و … در جریان سیلاب صورت گرفت.

عبدالهی با بیان اینکه هزار و ۹۳۳ میلیارد تومان به زیرساخت ها و تاسیسات شهر خرم آباد در جریان سیلاب خسارت وارد شد، عنوان کرد: همچنین یکی دیگر از مشکلات ما در شهرستان خرم آباد مشکلات اجتماعی و فرهنگی است.

روند افزایشی طلاق در خرم‌آباد

وی با اشاره به روند افزایش طلاق در خرم آباد، عنوان کرد: در مقابل هر چهار ازدواج در شهرستان یک مورد طلاق داریم.

فرماندار مرکز لرستان، اعتیاد کودکان کار، متکدیان و … را از آسیب های اجتماعی موجود در خرم آباد عنوان کرد و افزود: بیکاری یکی دیگر از مهم ترین مشکلات شهرستان خرم آباد است.

عبدالهی در ادامه با اشاره به روند کند برخی از پروژه ها در شهرستان خرم آباد، گفت: کتابخانه مرکزی خرم آباد بین ۱۰ تا ۱۲ سال است که شروع شده اما هنوز به اتمام نرسیده است.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی شهرستان نیز خیلی ضعیف است، تصریح کرد: پروژه سالن هزار نفری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز هنوز در مراحل اولیه است.

شهرداری خرم‌آباد دچار روزمرگی شده است

فرماندار مرکز لرستان با اشاره به اینکه هنوز سیستم آبرسانی کشاورزی سد «ایوشان» اجرایی نشده است، بیان داشت: طی دو تا سه سال گذشته تعداد گردشگران افزایش پیدا کرده، اما زیرساخت های گردشگری موجود جوابگوی تعداد گردشگران نیست.

عبدالهی با اشاره به مشکلات شهرداری های شهرستان خرم آباد و جذب نیروهای فراوان در آنها، گفت: در خرم آباد هر چه پاساژ، هتل، بیمارستان و … ساخته شده، برای آنها پارکینگ ساخته نشده است.

وی در ادامه با بیان اینکه بعد از سیلاب تعدادی از پل ها و دیواره ساحلی شهر خرم آباد تخریب شده است، افزود: متاسفانه شهرداری خرم آباد دچار روزمرگی شده و هنوز این پروژه ها عملیاتی نشده اند.

فرماندار مرکز لرستان با اشاره به اینکه متاسفانه ثبات نسبی در بازار خرم آباد وجود ندارد، افزود: پراکندگی شهرستان خرم آباد، کمبود امکانات در بخشداری ها و … را از دیگر مشکلات این شهرستان است.

false
true
false
false

false