×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۵ دی - ۱۴۰۳  
true
true
استاندار تاکید کرد: استفاده از خرد جمعی و برنامه محوری برای توسعه همه‌جانبه استان

‍به گزارش پایگاه خبری پژواک لرستان به نقل از روابط‌عمومی استانداری لرستان، مهندس شاهرخی استاندار لرستان، غروب یکشنبه در جلسه شورای اداری استان لرستان با گرامیداشت سالروز حماسه ۹ دی، این روز را نماد وحدت و همدلی میان احزاب و گروه‌های داخلی در برابر بیگانگان دانست و تأکید کرد: ۹ دی باید به معنای واقعی تجلی وحدت ملی باشد و نباید هیچ جریان یا جناحی آن را به نفع خود مصادره کند.

وی افزود: حماسه ۹ دی متعلق به آحاد ملت ایران و همه نگاه‌ها و سلیقه‌ها است و مختص گروه و حزب خاصی نیست.

ارتباط با همه اقشار در دستور کار است

استاندار لرستان اظهار کرد: تقویت ارتباط با مردم و بهره‌گیری از ظرفیت همه اقشار و نخبگان برای توسعه استان در دستور کار قرار دارد. اداره استان بر اساس برنامه‌محوری، خرد جمعی و عقلانیت، از اتلاف وقت و سرمایه جلوگیری خواهد کرد.

برنامه‌محوری و خرد جمعی؛ راهبردی برای جلوگیری از اتلاف منابع

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی واقع‌بینانه گفت: اگر برنامه قوی نداشته باشیم، این ۴ سال نیز مانند گذشته سپری خواهد شد و نتیجه مطلوبی حاصل نخواهد شد.

اولویت ما معیشت و ایجاد شغل است؛ تدوین ۶۰۰ صفحه برنامه توسعه برای لرستان

استاندار لرستان در ادامه به تشریح اولویت‌های استان پرداخت و اظهار داشت: معیشت مردم در اولویت است و لازمه آن ایجاد شغل و تولید و بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان است. در این راستا ۶۰۰ صفحه برنامه نهایی شده و در اختیار نمایندگان و نخبگان قرار گرفته است تا با اعمال نظرات کارشناسی، جمع‌بندی نهایی انجام شود.

جهت‌گیری توسعه کشاورزی، صنعت و گردشگری با محوریت بخش خصوصی

شاهرخی افزود: در برنامه راهبردی و عملیاتی توسعه استان جهت‌گیری توسعه در حوزه‌های کشاورزی، صنعت، معدن و گردشگری به تفکیک هر شهرستان مشخص شده است. پروژه‌های پیشران و اولویت‌دار نیز با پیوست منابع مالی و سهم‌بندی بخش خصوصی و دولتی تدوین شده‌اند که محوریت عمده آن حمایت از سرمایه‌گذاری خصوصی است.

توجه به همه اقشار برای تقویت سرمایه اجتماعی

وی بر تقویت سرمایه اجتماعی تأکید کرد و گفت: برای دستیابی به این هدف، باید به همه اقشار توجه ویژه‌ای داشت. در این زمینه، هفت گروه کارشناسی تشکیل شده تا دستگاه‌های تخصصی با مشارکت اهل فن به نتایج مؤثری دست یابند./ انتهای پیام

false
true
false
false
  1. robati

    احسنت

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false