true
معاون پژوهش و نیروی انسانی آموزش و پرورش ناحبه یک خرمآباد گفت: آموزش باید در جهت ایجاد چالش پژوهشی باشد
دکتر علی رومیپور در گفتوگو با پژواک لرستان در تشریح حوزههای آموزش نیروی انسانی، پژوهشی، ساماندهی نیروی انسانی و سرویس مدارس محروم روستایی اظهار کرد: در حوزه سرویس مدارس بخش مرکزی، سیاست آموزش و پرورش بر این روال است که مدارس با جمعیت دانش آموزی زیر نرم را در یک مدرسه تجمیع کنند و در قالب این کار بتوانند به دانش آموزان سرویس ایاب و ذهاب ارائه دهند و دانش آموزان را از نظر مالی حمایت کنند که جهت ادامه تحصیل مشکلات مالی نداشته باشند.
وی ادامه داد: در سال گذشته دوستان برای این سرویسها در مجموع سه ماهه اول کمتر از شش میلیون تومان کمک مالی ارائه دادند ولی ما امسال پانزده میلیون تومان جذب و به مناطق محروم اختصاص دادیم و برای سه ماهه دوم این مبلغ به بالای بیست میلیون تومان خواهد رسید.
رومیپور خاطر نشان کرد: به این صورت در بخش مرکزی به جز سه سرویس که متاسفانه نتوانستیم پوشش دهیم بقیه سرویسها را دراین بخش حمایت کردیم.
معاون آموزش و پرورش ناحیه یک خرمآباد با گلایه از وزارت خانه حاطر نشان کرد: متاسفانه امسال کلاسهای ضمن خدمت حتی برای کتابهای جدیدالتالیف به صورت حضوری نداشتیم چراکه مشکلات اقتصادی مانع برگزاری این کلاسها شده است و امیدواریم وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری این کلاسهای حضوری تدبیری خاص بیاندیشد.
وی با بیان اینکه تنها ارگانی که باید به روز باشد نیروهای فرهنگی هستند که باید از نوینترین روش ها و اطلاعات علمی برای آموزش استفاده کنند، تصریح کرد: در این راستا تلاش های پیگیری برای معرفی سامانه جامع کلاسهای ضمن خدمت (Ltms) به همکاران انجام گرفته است.
رومیپور یادآور شد: سال ۹۷ هشت معلم نمونه در سطح شهرستان خرم آباد (ناحیه یک) انتخاب و به استان معرفی شدند. همچنین ۴۴ نفر از همکاران توانمند فرهنگی را براساس نظرسنجی ها ازبین ۳۳۰۰ نفر همکار مورد تقدیر قرار دادیم.
رومیپور یادآور شد: همچنین سال ۹۷، از ۸ نفر از پژوهشگران برتر ناحیه تجلیل کردیم به تعداد ۹۰ نفر پژوهشگر نیز تقدیرنامه استانی تقدیم کردیم.
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: آموزش باید درجهت ایجاد چالش پژوهشی انجام گیرد تا دانش آموزان به سمت پژوهش و یادگیری سوق پیدا کنند نه فقط براساس محفوظات باشد.
رومیپور گفت: ساماندهی نیروی انسانی از دغده های معاونت پژوهشی آموزش و پرورش است که اولویت کاری خود را بر این محور قرار دادیم و بیشترین وقت خود و همکاران را دراین حوزه متمرکز کردیم تا توانستیم ابلاغ همکاران را واقعی سازی کنیم.
معاون پژوهشی آموزش و پرورش ناحیه یک خرمآباد اظهار کرد: در مدت مشابه سال قبل برای حل مشکلات ۴۵۹ نفر نیروی بلاتکلیف که به هرجهت ابلاغشان مشکل داشت،تلاش و پیگیری های زیادی صورت گرفت تا توانستیم این تعداد را درسال جاری به کمتر از ۱۲نفر تقلیل دهیم و در صدد آنیم که همین تعداد را به صفر برسانیم، این امر انقلابی، در ساماندهی نیروهای انسانی این ناحیه محسوب می شود.
انتهای پیام
false
true
https://pejvakelorestan.ir/?p=895
false
false