×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳  
true
true
توضیحات رئیس دستگاه قضا در مورد جریان‌های تاثیرگذار بر تصمیم‌گیری در مورد فیلترینگ

به گزارش پایگاه خبری پژواک به نقل از به نقل از میزان / رئیس قوه قضائیه در مورد جریان‌های فکری تاثیرگذار بر تصمیم‌گیری در مورد فیلترینگ توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، در ادامه نشست‌های تخصصی خود در قالب رسیدگی ویژه به امور قضایی و حقوقی استان تهران و اقشار مختلف ساکن این استان، با اساتید و نخبگان علمی تهرانی دیدار کرد.

رئیس دستگاه قضا در ادامه با اشاره به مقولات مرتبط با فضای مجازی گفت: سلسله محدودیت‌هایی در قبال فضای مجازی و برخی سکو‌های این فضا بواسطه وقایع پاییز ۱۴۰۱ و یا تصمیمات کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و در موارد نادری نیز بواسطه آرای قضایی، ایجاد شده است؛ درخصوص این محدودیت‌ها، سه نظر وجود دارد؛ یک نظر، ناظر بر آن است که این محدودیت‌ها به‌طور کامل رفع شوند؛ در این زمینه باید این سؤال را مطرح کرد که آیا سایر کشور‌ها حاکمیت خود را در قبال فضای مجازی، مخدوش می‌کنند؟ اما نظر دیگر، بر این قائل است که محدودیت‌ها، بیشتر شود و صرفا بر بستر و ظرفیت شبکه‌های بومی حرکت کنیم؛ و نهایتاً نظر سوم، ناظر بر روش بینابینی است و قائل به این است که آن دسته از سکو‌هایی که حائز منافع بیشتر و مضار کمتر است، رفع محدودیت شوند و همزمان، سکو‌های داخلی ارتقاء و توسعه یابند و زیرساخت‌های این حوزه تکمیل شوند.

رئیس قوه قضاییه در جریان این دیدار خطاب به نخبگان گفت: گاهی شما نخبگان، ایده تحولی را در ذهن دارید و آن را با یک مدیر در میان می‌گذارید، اما اِعمال آن ایده تحقق نمی‌یابد؛ در اینگونه موارد، ممکن است، مدیر مربوطه اصلاً ایده تحولی شما را متوجه نشود و یا استطاعت اِعمال آن را نداشته باشد؛ در اینجا شما نخبگان باید ارائه راهکار کنید تا هم فضای ذهنی آن مدیر، مهیای ایده‌های‌تان شود و هم در صورت وجود موانع، آن موانع مرتفع شوند.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: ما در موضوعات حاکمیتی، بعضاً با مقوله‌هایی مواجه می‌شویم که دوسویه و یا چند سویه هستند و ایضاً مراعات همه جوانب آنها ضروری است؛ فی‌المثل، حفظ حریم خصوصی افراد جامعه امری واجب است؛ از آن سو، کشف توطئه‌ها، نفوذها، جرائم سازمان‌یافته امنیتی و غیرامنیتی نیز ضروری است؛ در اینجا، گاه لازم می‌شود که دستگاه اطلاعاتی و امنیتی با مجوز قضایی به حوزه‌هایی ورود کند که در حالت عادی، وارد آنها نمی‌شود؛ فلذا شما بعنوان جامعه نخبگانی کشور ارائه طریق و راهکار کنید که در اینگونه موارد، تدابیر و تمهیداتی اتخاذ شود تا هم توطئه‌ها و جرائم کشف و خنثی شوند و هم به حریم خصوصی افراد ورود نشود و اگر ورود شد در حد ضرورت باشد و از افشاء آنها جلوگیری گردد.

رئیس عدلیه بیان داشت: ضرورت تلفیق تجربه با نخبگی و جوانی در نظام مدیریتی کشور، یک اصل غیرقابل انکار است.

ما با امور و پدیده‌های مستحدثه‌ای نظیر هوش مصنوعی و اَشکال جدیدی از فناوری‌های نوین و قس‌علیهذا مواجه هستیم که اتخاذ تدابیر و تمهیدات در قبال آنها، نیازمند نخبگی و جوانی است؛ از سویی دیگر نمی‌توان از تجارب مدیران غفلت کرد و این تجارب گرانبها را به کنار نهاد فلذا شما جامعه نخبگانی کشور می‌توانید در این حوزه نیز ارائه طریق و راهکار کنید، تا تجارب مدیران قدیمی با نخبگی جوانان آمیخته و ممزوج شود.

قاضی‌القضات تصریح کرد: شناسایی، جذب و نگهداری نخبگان، سلسله اصول و قواعدی مهم در حوزه نخبه‌پروری است؛ ما در دستگاه قضایی با تدابیر و تمهیداتی که اتخاذ کرده‌ایم، به هر سه حوزه‌ی مزبور التفات داشته‌ایم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: صیانت از فرد فرد اعضای جامعه بویژه نخبگان نیز یک اصل اساسی است؛ برخی مناصب و موقعیت‌ها به سبب اقتضائاتی که دارند، بیشتر در کمین دام‌های شیاطین و وسوسه‌ها و لغزش‌ها هستند؛ افراد نخبه‌ای بودند که چهره شدند و در حوزه‌های مختلف انجام وظیفه نمودند، اما بعد‌ها با مشکلاتی مواجه شدند؛ فلذا اتخاذ رویکرد‌های صیانتی نیز در قبال نخبگان، امری بسیار مهم و حیاتی است. در این حوزه نیز، برخی مدیران ما دغدغه‌مند هستند و به کارآیی نیروی نخبه‌ی جذب‌شده ایمان دارند، اما نسبت به عملکرد آنها در کوران کار، اطمینان لازم را ندارند؛ در اینجا شما جامعه نخبگانی به اعتمادزایی مبادرت ورزید.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: ما در قوه قضاییه به جذب نخبگان اهتمام داریم؛ خودِ من درصدد جذب بانوانی نخبه و متدین و انقلابی هستم که نسبت به سلسله موضوعات متنوع مرتبط با زنان، اشراف و وقوف کامل داشته باشند؛ همچنین در حوزه‌هایی نظیر فضای مجازی نیز درصدد جذب مشاوران نخبه و انقلابی هستیم.

false
true
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false