معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش لرستان گفت: مهارت و کارآفرینی مطالبه درونی نظام آموزش و پرورش است.
به گزارش پژواک لرستان، بازگیران در کارگاه آموزشی کارآفرینی در دانشگاه علمی کاربردی استان اظهار کرد: همه حکومتها چهار دغدغه رفاه مردم، تثبییت کمیتها، اشتغال و تولید ناخالص ملی دارند. وقتی دغدغه این حکومتها را بررسی میکنیم، محور همه آنها توسعه پایدار است و رمز توسعه هم نیروی انسانی ماهر است.
وی ادامه داد: تاکنون بحث مهارت و کارآفرینی مطالبه بیرونی نظام آموزش و پرورش بوده است و اکنون به عنوان مطالبه درونی این نظام مطرح است.
بازگیران اضافه کرد: باید مدارس را به عنوان کانون آموزش مهارت تبدیل کنیم.
این مسئول افزود: آموزش مهارتی مصداق بارز کارآفرینی است.
وی خاطرنشان کرد: زمانی دانشآموزان به سمت آموزش مهارتی هدایت میشوند که مدیران و دبیران بدانند که در سنی که دانشآموز قرار دارد، میتواند مسیر شغلی و زندگی خود را انتخاب کند و این مسیر شغلی و متوسطه اول شروع میشود.
بازگیران خاطرنشان کرد: در کشورهای پیشرفته، فارغالتحصیلان در پایان دیپلم یک نوع مهارت را یاد گرفتهاند در حالیکه ما در سیستم آموزشی مهارت را سرسری میگیریم.
معاون متوسطه آموزش و پرورش لرستان افزود: باید بدانیم دنیای امروز، دنیای رقابت بر سر نوآوری، مهارت، خلاقیت و ابتکار است و این ویژگیها در محیط آموزشی معنا پیدا میکند و این هم کار تعلیم و تربیت و مدارس است.
وی گفت: اگر ما پایبند به آزمونهای کلیشهای باشیم، موفق در تربیت دانشآموزان نمیشویم.
بازگیران خاطر نشان کرد: ترویج فرهنگ مهارتآموزی وظیفه کسانی است که در مدارس نقش دارند.
معاون متوسطه آموزش و پرورش لرستان یادآور شد: تاکنون کمتر به سمت و سوی مهارتآموزی رفتهایم و چندین سال است که مقام معظم رهبری بر روی دو کلی دواژه اشتغال و تولید بسیار تأکید کردهاند که ما هم باید همین راه را برویم.
وی افزود: مصدق اقتصاد مقاومتی در آموزش و پرورش، کارآفرینی است.
انتهای پیام