true
محمدرضا اخباری، متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی اظهار کرد: زمانی که بیماری فشار خون برای افراد تشخیص داده میشود، برخی افراد این بیماری را جدی نمیگیرند و برای درمان آن اقدامی انجام نمیدهند.
وی افزود: نوسان فشار خون تا مقداری طبیعی است و این نوسان باید بین ۱۰ تا ۱۳ باشد، اما نوسان بیشتر از این میزان، بیماری فشار خون محسوب میشود، اما ممکن است این افراد نیازمند داروی کمتری باشند.
متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی با تاکید بر اینکه افراد باید از درمانهای خودسرانه و مصرف دارو بدون مشورت پزشک خودداری کنند، تصریح کرد: فشاری که توسط دیواره قلب بر دیواره عروق وارد میشود، فشار خون گفته میشود.
اخباری ادامه داد: در واقع از نظر علمی، موضوعی تحت عنوان فشار خون عصبی وجود ندارد، ممکن است بر اثر مشکلات عصبی، استرس و عصبانیت، فشار خون تشدید شود، اما این مشکلات عصبی نمیتواند از علل ایجاد فشار خون باشند و این مشکلات جزو عوامل تشدید کننده فشار خون محسوب میشود.
وی گفت: فشار خون، بیماری بدون علامت است و علامت اختصاصی برای این بیماری وجود ندارد، اما هرگونه سردرد، سرگیجه، احساس سنگینی روی قفسه سینه و گُرگرفتگی، باید به عنوان سرنخی از فشار خون، مورد بررسی قرار گیرد.
متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی با بیان اینکه تنها راه تشخیص بیماری فشار خون، بررسی فشار خون افراد با دستگاه فشارسنج است، خاطرنشان کرد: دستگاههای فشارسنج دیجیتال و غیردیجیتال تفاوتی اندک دارند و بهترین دستگاه برای اندازهگیری فشار خون، دستگاههای جیوهای است./انتهای پیام
false
true
https://pejvakelorestan.ir/?p=16296
false
false