به گزارش پژواک لرستان، جوهری در حاشیه نشست با فعالان اقتصادی لرستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام بنیاد برکت موظف شده در مناطق سیلزده طرحهای ایجاد اشتغال اجرا کند.
وی با بیان اینکه در بنیاد برکت با سه مدل از بنگاههای اقتصادی و بخش خصوصی حمایت کنیم، ادامه داد: اولین مدل حمایتی ما از واحدهای تولیدی و صنعتی، بنگاه محوراست که با شرکتها مشارکت میکنیم و حداقل ۴۹ درصد سهم ما و ۵۱ درصد سهم بنگاه است و طی یک دوره ۳ تا ۵ ساله سهم خود را خارج میکنیم تا ۱۵۰ میلیارد تومان میتوانیم طرح مشارکتی با شرکتهای کوچک و متوسط داشته باشیم.
جوهری اضافه کرد: مدل دوم حمایتهای ما بصورت اجتماع محور بوده که برای راهاندازی کسب و کارهای خرد و اشتغال محور در روستاها است بدین ترتیب که یکسری رستههای کسب و کار را در روستاها مشخص میکنیم و به آنها وام سبک داده میشود و با آموزشهایی که به متقاضیان میدهیم برای این روستاییان اشتغال ایجاد میشود. در این خصوص ۱۸ هزار طرح اشتغالزایی را برنامه داریم که اجرایی کنیم که ۱۰ هزار مورد از آن در مناطق سیلزده ایجاد میشود. سقف این تسهیلات در سالجاری بین ۳۰ تا ۳۵ میلیون تومان است.
عضو هیات مدیره بنیاد برکت یادآور شد: اولویت ایجاد اشتغال در لرستان در شهرهای سیلزده است.
وی گفت: سال گذشته بنیاد برکت ۱۰ هزار طرح اشتغالزایی خرد و خانگی را ایجاد کرده است. امسال تعداد بیشتری از سال گذشته را اجرا خواهیم کرد.
جوهری گفت: مدل سومی که بنیاد برکت با آن اشتغالزایی ایجاد میکند، تسهیلات محور است یعنی با اعطای تسهیلات ارزان قیمت به شرکتها و کارخانههایی که در مناطق روستایی هستند، از آنها حمایت میکنیم. سقف این وامها دو میلیارد تومان است. برای هر استان میتوانیم بین ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات قائل شویم.
انتهای پیام