true
استاندار لرستان گفت: احداث جاده خرمآباد – پلدختر که در جریان وقوع سیل فروردین ماه آسیب دیده بود ۸۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
به گزارش پژواک لرستان، سیدموسی خادمی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از مناطق آسیب دیده شهر پلدختر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: قرارداد عملیات احداث و بازسازی جاده پلدختر – خرمآباد با قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء در چهار قطعه در مدت زمانی ۳۶ ماهه با احداث چندکیلومتر تونل منعقد شده است.
وی افزود: سرعت عملیات بازسازی و آسفالت این جاده کند بود که با پیگیری های انجام شده طی هفته آینده شدت بیشتری خواهد گرفت.
خادمی با بیان این که احداث جاده پلدختر – خرمآباد زمان بر است، بیان کرد: قطعه نخست این جاده به مناقصه رفته و فاز دوم و سوم آن نیازمند تامین منابع است اما فاز چهارم آن از سمت پلدختر تا هفته آینده به مناقصه گذاشته می شود.
استاندار لرستان برصبوری مردم شهرستان پلدختر در احداث جاده پلدختر – خرمآباد تاکید کرد و ادامه داد: همچنین روکش آسفالت این جاده در برخی نقاط در حال انجام و بهسازی است که از پلدختر تا افرینه کار آن به پایان رسید.
وی یادآور شد:جاده مسیر دهیلج واقع در شرق پلدختر در صورت وقوع بارندگی ها و طغیان رودخانه و انسداد جاده قدیم به عنوان جاده جایگزین انتخاب شده که امسال روکش آسفالت خواهد شد.
استاندار لرستان اضافه کرد: پیش بینی های لازم برای انسداد مسیرهای پلدختر و معمولان در نظر گرفته شده و جاده جایگزین برای بخش معمولان نیز مشخص شده است.
خادمی افزود: چهار نقطه از دیواره ساحلی شهرستان پلدختر شامل شهرهای معمولان و پلدختر و روستاهای مورانی و بابازید نسبت به سایر نقاط روند اجرایی آن جلوتر است و تکمیل آن تا پایان سال جاری به طول می انجامد.
وی افزود: احداث دیواره ساحلی سایر نقاط رودخانه کشکان به مناقصه گذاشته شده و عملیات اجرایی نقاط دیگر آن تا هفته آینده آغاز می شود.
استاندار لرستان بیان کرد: امکان دارد نقاطی از دیواره ساحلی به علت نبود اعتبار کافی تا آغاز فصل بارندگی تکمیل نشود، اما اولویت کار با نقاط حساس است .
خادمی یادآورشد: برای لایروبی رودخانه کشکان در سراسر استان لرستان حدود ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که تاکنون ۴۵ میلیارد تومان تخصیص یافته است.
وی به خسارات سیل در حوزه کشاورزی شهرستان پلدختر اشاره کرد و ادامه داد: خسارات ناشی از سیل به تعدادی از کشاورزان پرداخت شده و حدود هشت هزار پرونده جدید در این حوزه تایید شده که تا آخر هفته خسارت این عدع از کشاورزان پرداخت می شود.
استاندار لرستان گفت: سایر پرونده ها نیز در چند روز آینده با تاییدکارشناسان پژوهشگاه با سنجش از طریق عکس هوایی قبل از سیل و بعد از سیل، تعیین تکلیف می شوند که به محض تایید ۲ روز بعد بلاعوض به آنها پرداخت می شود اما پرداخت تسهیلات بانکی به تشکیل پرونده و بانک مراجعه کننده بستگی دارد.
خادمی اظهارداشت: اعتبار کافی برای تکمیل دیواره ساحلی شهر پلدختر وجود ندارد اما با اولویت نقاط حساس ساخت آن در حال انجام است.
false
true
http://pejvakelorestan.ir/?p=3117
false
false