×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
true
true
مراقب مواد خطرناک ظروف غذا باشیم


به گزارش پایگاه خبری پژواک لرستان/  اگر از ظروف سمی استفاده کنید حتی سالم ترین رژیم ها هم نمی توانند سلامت جسمتان را تضمین کنند. در اینجا با این ظروف سمی و خطرناک آشنا شوید و برای همیشه آن ها را کنار بگذارید.

ظروف تفلون

خیلی ها از ظروف تفلون استفاده می کنند چون هم استفاده و هم دسترسی به آن ها راحت است اما این ظروف بسیار خطرناک هستند. لایه نچسب ظروف تفلون از ماده ای به نام ” polytetrafluoroethylene” تشکیل شده است. این ماده نوعی پلیمر پلاستیک است که در حرارت ۵۷۲ درجه فارنهایت از خود سمومی به شکل بخار منتشر می کند. این بخارهای سمی باعث نشانه هایی مشابه آنفلوانزا می شود که به “تب بخار پلیمر” معروف است و به آن آنفلوانزای تفلون هم می گویند. این ماده سمی نه تنها برای انسان ها بلکه برای حیوانات خانگی نیز مضر و خطرناک است.
ماده شیمیایی دیگری که در ظروف تفلون یافت می شود ” perfluorooctanoic acid” اسید پرفلووروکاتانیک است که با بیماری های سرطان سینه، پروستات و تخمدان در ارتباط است. درست است که مقدار این ماده در ظروف تفلون بسیار کم و ناچیز است اما در خیلی چیزهای دیگر در اطرافمان یافت می شود و باید تا جایی که می توانیم خودمان را از آن ها دور کنیم.

ظروف با پوشش سرامیک
ظروف آشپزخانه با لایه سرامیک ظاهر خوبی دارند و در ابتدا به نظر سالم و بی خطر می رسند. اما لایه سرامیک این ظروف مواد شیمیایی خطرناکی را در خود پنهان کرده است. لایه سرامیک این ظروف زیاد ماندگار نیستند و بعد از چند ماه مصرف به راحتی تراشیده می شود. در نتیجه سرب و کادمیوم وارد غذا و به دنبال آن وارد بدن می شود. مسمومیت سرب یکی از خطرناک ترین مسمومیت فلزات است و منجر به درد شکم، سردرد، ناباروری و بیماری های خطرناک دیگر می شود.

Mr

false
true
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false