×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۵ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
true
true
کاهش خطر ابتلا به سرطان با چند تغییر غذایی


به گزارش پایگاه خبری پژواک لرستان/ کارشناسان تاکید دارند که خطر ابتلا به سرطان را می‌توان با اعمال تغییراتی در سبک زندگی کاهش داد.

  اضافه وزن و چاقی با افزایش خطر ابتلا به بسیاری از سرطان‌ها مرتبط است. علاوه بر تحرک بدنی، تغییر در رژیم غذایی می‌تواند به داشتن وزن سالم کمک کند.

سایت مدیکال اکسپرس در ادامه به برخی از توصیه هایی غذایی به منظور کاهش خطر ابتلا به سرطان پرداخته است.

مصرف میزان کافی از میوه ها، سبزیجات و حبوبات در روز: بر مصرف میوه و سبزیجات تازه توجه داشته باشید؛ چرا که این مواد خوراکی حاوی فیبر و سایر ویتامینها و مواد معدنی هستند.

استفاده از غلات کامل: غلات تصفیه شده همچون نان سفید را از وعده های غذایی روزانه خود حذف کنید.

خودداری از مصرف نوشیدنیهای حاوی مواد قندی و محدود کردن مصرف مواد غذایی پرکالری: رژیم غذایی سرشار از مواد قندی به افزایش وزن کمک می‌کند؛ به همین دلیل توصیه می‌شود که مصرف این نوع از خوراکی‌ها و نوشیدنی‌ها در حداقل میزان باشد.

false
true
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false