true
یک کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: بُرساق یکی از نانها یا شیرینیهای سنتی استان است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پژواک لرستان، اعظم گنجی اظهار کرد: بُرساق یکی از نانها یا شیرینیهای سنتی
استانهای لرستان، کرمانشاه ، ایلام و همدان است.
وی اضافه کرد: این شیرینی محلی از آرد ، شکر ، روغن ، تخم مرغ ، شیر ، نمک و زردچوبه درست میشود.
گنجی بیان کرد: در استان همدان تمامی مواد با هم مخلوط شده و ورز داده میشود سپس به شکل خمیر نازک درآمده و در آخر در روغن فراوان آن را سرخ می کنند.
این کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان ادامه داد: در ایلام و لرستان برای تهیه این شیرینی همه مواد را با هم مخلوط کرده و به صورت گلولههای مخروطی که همانند انگشتان جمع شده است درمی آورند برای همین به آن برساق می گویند.
وی گفت: سپس خمیر آماده شده را در روغن سرخ و روی آن را با شکر تزیین میکنند.
انتهای پیام
false
true
https://pejvakelorestan.ir/?p=754
false
false