true
مریم کرمی
خاصیت جوامع توسعه یافته تعدد سبک های زندگی وتنوع افکار وپیچیدگی روند زندگی است. بدلیل توسعه شهرها وپیدایش کلانشهرها وافزایش جمعیت نمیتوان انتظار داشت که تمامی افراد یک شهر ویا یک کشور به یک گونه بیاندیشند بنابراین لازمه مدارای اجتماعی پذیرش تفاوتها واحترام به آرا ونظرات متنوع است.
دلیل رشد وانسجام اجتماعی احترام به اندیشه و نظرات دیگران است بنابراین یک انسان آگاه همه را مانند خود نمی خواهد چرا که باور دارد توسعه با تنوع افکار صورت می پذیرد.
دیگران را با تفکرات متفاوت ویا مخالف باایده های خودمان بپذیریم وباور داشته باشیم سبک زندگی هر شخص نوع ایده آل برای آن شخص است نه نسخه ای قابل تزریق و اجباری برای تعمیم به کل جامعه!
در نظر داشتهباشیم در صورتی که تمامی افراد یک جامعه نوع تفکر خود را در قالبی ایده آل قرار دهند وخواهان تعمیم آن به کل جامعه باشند نتیجه ای جز عدم انسجام اجتماعی در پی نخواهد داشت.
در عصر دیجیتال وارتباطات به مدد وسایل ارتباط جمعی چند رسانه ای هر نوع ایده وطرز تفکری در معرض نمایش افکار عمومی قرار می گیرد و ایده هایی که متناسب با خواست عمومی و وجدان جمعی جامعه باشند پذیرش می شوند وسبک ها وگرایش هایی که مورد اقبال عموم قرار نگیرند به حاشیه رانده می شوند .خاصیت گسترش وسایل ارتباط جمعی ودیوار شفاف وشیشه ای که رسانه ها ایجاد کرده اند ایجاد زمینه مطلوب جهت نمایش ایده ها وافکار است. لذا جهت پذیرش افکارمان توسط جمع راهی جز اصلاح وبهبود وپالایش آن نداریم چرا که این افکار می بایست مورد قضاوت عموم وسپس پذیرش اکثریت قرار گیرد.
ایده آل ترین شیوه جهت تعمیم سبک زندگی وپذیرش آن توسط اکثریت رجوع به آرا عمومی وانتخابات است . در صورتی که رجوع به رای اکثریت در بین افراد درونی گردد وبه عنوان شیوه مطلوب نهادینه گردد در تمام اجتماعات کوچک وبزرگ در صورت تعدد نظرات بدون بحث و درگیری به رای اعضا مراجعه می کنند ونتیجه را می پذیرند والبته حقوق اقلیت مخالف را تا جایی که ضربه ای به منافع اکثریت موافق وارد نماید رعایت می کنند.
false
true
https://pejvakelorestan.ir/?p=460
false
false