×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۲۶ شهریور - ۱۴۰۳  
true
true
صنعت نیازمند دانشگاه است

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد نخبگان کشور گفت: تحول اقتصادی وقتی رخ می‌دهد که دانشگاه‌ها محور کارآفرینی، توسعه و اشتغال باشند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پژواک لرستان، سورنا ستاری رورز سه شنبه در آیین افتتاحیه مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه آیت الله بروجردی افزود: دانشگاهیان باید کار آفرین باشند و نباید بعد از تحصیل سراغ اشتغال و کار باشند.

وی اظهارداشت: دانشگاه محور فرهنگ، کار آفرینی و اقتصاد است براین اساس باید به دنبال توسعه کارآفرینی در دانشگاه بود و سرمایه گذاری ها باید با اکوسیستم منطقه سازگاری داشته باشد.

رئیس بنیاد نخبگان کشوربیان کرد: دانشگاه باید با جامعه کار کند و دیوارکشی در دانشگاه ها معنی ندارد اگر می خواهیم مشکلات را حل کنیم باید دانشگاه وارد جامعه شود.

ستاری اضافه کرد: توسعه فکر و نرم افزار پیشرفت و ورنق همه جانبه را ایجاد می کند.

وی ادامه داد: دانشگاه ها همان ملت ابن سینا و خوارزمی هستند ولی امروز افرادی همچون آنها وجود ندارد و این ضعف واحدهای دانشگاهی است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: کارآفرینان باید حمایت شوند و این مهم فقط مالی نیست و باید بین یک کارآفرین و جوان بیکار پیگیر برای به دست آوردن شغل اداری تفاوت وجود داشته باشد.

وی بیان کرد: مرکز رشد نطفه اولیه است و باید تلاش کنیم این مراکز رونق داشته باشند.

رئیس بیناد نخبگان کشور یادآور شد: وقتی پیشرفت و توسعه ایجاد می شود که جوشش از داخل باشد صنعت جایی است که احتیاج به دانشگاه داشته باشد و نوآوری به وجود بیاید.

ستاری تاکید کرد: صنعتی که از خارج نصب می شود صنعت نیست و کارخانه است.

وی ادامه داد: صنعتی که طراحی آن بومی نباشد آن را نخواهیم داشت و ارزش افزوده ای ندارد.

رئیس دانشگاه آیت الله بروجردی با اشاره به اینکه ۱۷ واحد دانشگاهی فعال در بروجرد وجود دارد، بیان کرد: این واحد دانشگاهی سال ۱۳۸۴ با چهار هزار ۲۰۰ دانشجو در ۱۴ رشته کارشناسی و ۱۰ رشته کارشناسی ارشد و ۹۵ هیات علمی فعالیت خود را آغاز کرد.

حسن مروتی اضافه کرد: ۳۰۰ کارخانه و واحد تولیدی و صنعتی در بروجرد وجود دارد ولی نرخ بیکاری در این شهرستان بسیار بالا است و به دنبال راه حل و پیدا کردن حلقه مفقوده هستیم.

وی ادامه داد: چشم انداز دانشگاه تا سال ۱۴۰۲ افزایش سرانه فضاها، ارتقا آزمایشگاه هاو حمایت از طرح های فناورانه و پیوند بین صنعت و دانشگاه است.

به گزارش ایرنا معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور بعد از حضور در بروجرد به خرم آباد سفرکرد واز شرکت های دانش‌بنیان خرمان و دکتر جهانگیر خرم‌آباد، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان و مرکز نوآوری مشترک بین پارک علم و فناوری، بنیاد نخبگان و دانشگاه لرستان بازدید خواهد کرد.

بازدید از پارک علم و فناوری لرستان، بازدید از خانه حیوانات آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی استان، بازدید مراکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان، دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و حضور در جلسه شورای اقتصاد مقاومتی استان ازجمله دیگر برنامه‌های سفر سورنا ستاری به لرستان است.

سید موسی خادمی استاندار لرستان، معاون استاندار و فرماندار بروجرد و جمعی از اساتید دانشگاه های لرستان سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور را در سفر به بروجرد همراهی کردند.

false
true
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false