×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۳۰ دی - ۱۴۰۳  
true
true
هشدار وزارت بهداشت: لبنیاتِ غیرپاستوریزه نخورید

به گزارش پایگاه خبری پژواک لرستان، رئیس مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت گفت: تب مالت نوعی باکتری عفونی است که از حیوان به انسان و بیشتر از طریق شیر، پنیر و سایر لبنیات غیرپاستوریزه منتقل می‌شود.

احمد جندقی افزود: فرآورده‌های خام دامی به‌سرعت می‌توانند بیماری‌هایی مانند تب مالت را منتقل کنند.

وی اظهار کرد: علائم تب مالت می‌تواند شامل تب، درد مفاصل و خستگی باشد، که این علائم می‌تواند از چند روز تا چند ماه پس از ابتلا به عفونت بروز کند.

رئیس مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت تاکید کرد: مردم باید از خرید و مصرف شیر خام غیرپاستوریزه خودداری کنند و در صورت اجبار به استفاده از شیر خام، آن را به مدت یک دقیقه بجوشانند و در حالت جوش هم بزنند.

جندقی بیان کرد: یکی از محصولات لبنی که پتانسیل بالایی برای انتقال تب مالت دارد، پنیر غیرپاستوریزه است که می‌تواند خطرناک باشد، تنها در صورتی پنیر تازه قابل مصرف است که حداقل ۲ ماه در آب نمک مانده و میکروب‌های موجود در آن از بین رفته باشد./فارس

false
true
false
false
  1. ناشناس

    تب مالت خیلی سخته

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false