true
به گزارش پایگاه خبری پژواک لرستان، رئیس مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت گفت: تب مالت نوعی باکتری عفونی است که از حیوان به انسان و بیشتر از طریق شیر، پنیر و سایر لبنیات غیرپاستوریزه منتقل میشود.
احمد جندقی افزود: فرآوردههای خام دامی بهسرعت میتوانند بیماریهایی مانند تب مالت را منتقل کنند.
وی اظهار کرد: علائم تب مالت میتواند شامل تب، درد مفاصل و خستگی باشد، که این علائم میتواند از چند روز تا چند ماه پس از ابتلا به عفونت بروز کند.
رئیس مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت تاکید کرد: مردم باید از خرید و مصرف شیر خام غیرپاستوریزه خودداری کنند و در صورت اجبار به استفاده از شیر خام، آن را به مدت یک دقیقه بجوشانند و در حالت جوش هم بزنند.
جندقی بیان کرد: یکی از محصولات لبنی که پتانسیل بالایی برای انتقال تب مالت دارد، پنیر غیرپاستوریزه است که میتواند خطرناک باشد، تنها در صورتی پنیر تازه قابل مصرف است که حداقل ۲ ماه در آب نمک مانده و میکروبهای موجود در آن از بین رفته باشد./فارس
false
true
https://pejvakelorestan.ir/?p=16246
false
false
تب مالت خیلی سخته